Rooftop workout met Girls Love 2 Run

Wow, wat kan pijn lijden gaaf zijn. Dat is wel zo’n beetje de conclusie van de Girls Love 2 Run workout van vorige week maandag. Ik was één van de twintig gelukkige meiden die zich door Justin in het zweet lieten werken op het geweldige dakterras van Nhow Rotterdam

De uitnodiging van Madelon was simpel: “Heb je zin in een sportieve date met enthousiaste meiden op een gave locatie in 010?”. Daar hoefde ik geen seconde over na te denken. Het kwam bovendien op een perfect moment in mijn missie om het zwarte gat na de marathon te vermijden. De avond zelf was véél meer dan die simpele uitnodiging.

Als heuse VIP’s werden we door Puma in het nieuw gestoken. Aan de outfit kon het zeker niet meer liggen. Op onze nieuwe schoenen en met twintig dezelfde hippe Puma outfits betraden we het terras van het begin dit jaar geopende Nhow (thanks Gijsbregt!). Wat een geweldig plekje! Ga daar thee drinken met je moeder, borrelen met collega’s, uit eten met je vriend, bijkletsen met vriendinnen of zoek een date als excuus. Het maakt me niet uit, maar ga daarheen en geniet van Rotterdam.

Wij kwamen natuurlijk niet om van het uitzicht te genieten, maar om kennis te maken met Justins crossfit training. Lunges en squats met halters, in de plankhouding met als extra hindernis een bal van negen kilo, liften, burpees, medicin balls, dumbells, we kwamen het allemaal tegen in Justins circuit. Een keiharde confrontatie met het feit dat ik eigenlijk een enorme slapjanus ben die toevallig heel erg lang kan hardlopen.

The day after liep ik krom van de spierpijn. Auw, auw, auw. Ik moet dit vaker doen, zoveel is duidelijk. Als ik echt zo graag sterker en sneller wil worden, zal dit zeker niet de laatste keer spierpijn zijn. De volgende uitdaging: bootcamp!

PS1: Madelon, Daphna, Marieke, Lindsey, bedankt voor uitnodiging en te gekke avond!
PS2: Very happy met mijn nieuwe Puma’s Faas 300 V3, heerlijke schoentjes!
PS3: Thanks voor de fijne goodiebag Gers! MagazineCoco VitaMyMuesli en Chocotasting

Foto’s: Evert Buitendijk

Madelon_-45

Madelon_-52

Advertentie

2 gedachten over “Rooftop workout met Girls Love 2 Run

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s