Sexy Heels & Easy Sandals in de Kunsthal

Als ik moet kiezen, ben ik waarschijnlijk meer een meisje van de easy sandals, dan van de sexy heels. Maar dat maakt de 450 paar kleurrijke, bizarre, soms ondraagbare schoenen in de Kunsthal niet minder fascinerend. S.H.O.E.S. (Sexy Heels or Easy Sandals)  is een ode aan de ontwerpers van de damesschoen. Er staan exemplaren van Blahnik, Louboutin, Jimmy Choo, Versace, Vuitton, Taminiau, Chanel, Gucci, Valentino, Dior, Viktor & Rolf en meer in de categorie ‘mijlenver boven mijn budget’.

Alle denkbare modellen zijn in de tentoonstelling te zien: veterlaarzen, plateauzolen, zweefhakken, open hielen en tenen, kommahakken, gladiatorsandalen,  sleehakken, ballerina’s en zelfs klompen. Er staan ontwerpen van tussen 1900 en nu. Conclusie: alles komt weer een keer in de mode. Prima excuus om nooit iets weg te gooien dus.

Vrouwen en andere schoenenliefhebbers opgelet: je hebt nog maar een week om de schoenen te bekijken. S.H.O.E.S. is tot en met 11 mei te zien in de Kunsthal.

foto 2

 

 

 

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s